DET HELE STARTEDE I EN KÆLDER SORT SOM KUL

Anker Chokolade er stiftet af Martin Nørregaard og Mikkel Anker i 2015.

Anker Chokolade er en fusion imellem en Michelin kok og chocolatier – Mikkel Anker – og en madelsker med kærlighed til dét at drive en forretning – Martin Nørregaard. Med hver deres baggrund kommer derfor med forskellige syn på hvordan det gode produkt bliver til.

Mikkels baggrund indenfor det varme køkken og Michelin restauranter har gjort at de har en anden tilgang til normerne indenfor “lovelige” smage i chokolade. De føler sig ikke begrænset af begrebet “Sådan har man altid gjort”, men har tilladt sig selv at tænke kreativt og udfordre de smage der sædvanligvis findes i chokolade. De gør et stort arbejde med at udvikle smagene i hvert stykke chokolade, så det bare smager godt – men at det også ser indbydende ud, da man som bekendt også spiser med øjnene.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.