Anne Black keramik forhandles online

Er du på udkig efter smukke keramik lysestager og interiør? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi det smukke håndlavede keramik fra Anne Black.

Keramik der gør en forskel

Anne Black er en københavnsk keramiker, hvis karriere udvikler sig omkring hendes kærlighed til brugskunst og håndværk. Hendes begejstring for at arbejde med leret var oprindeligt inspireret af at studere gammelt kinesisk porcelæn i skolen. Efter sin eksamen fra designskolen i 1996 arbejdede hun på forskellige kollektive keramikværksteder i København, hvor hun skabte sine porcelænsgenstande, der kombinerer skandinavisk design og håndværk, til funktionelle håndlavede porcelænsstykker.

I 2005 forvandlede Anne sine keramikfærdigheder og værksted til et udviklingsprojekt, da hun sammen med vietnamesiske Mrs. Hang skabte en keramikfabrik i det nordlige Vietnam. Her fik hun chancen for at arbejde tæt sammen med dygtige håndværkere, som hun udvekslede ideer, viden og inspiration med.

Fabrikken modtog i første omgang støtte fra den danske nødhjælpsorganisation Danida og er gennem årene modnet til en socialt og miljømæssigt bæredygtig fabrik. Der er nu mere end 50 håndværkere, der producerer Annes porcelæn, med omhyggelig dygtighed, i hånden, dag for dag.

Arbejderene får adgang til rent arbejdsmiljø, forsikringer, sundhedsprogrammer og øgede økonomiske muligheder. Samtidig bevarer disse håndværkere samtidig dyrebare håndværkstraditioner i Bat Trang, en berømt landsby i Vietnam, kendt for sin historie inden for keramik.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 5 resultater