Beck Söndergaard accessories forhandles online

Er du på udkig efter et nyt lækkert halstørklæde, hårpynt eller tasker, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi et stort og velassorteret sortiment af Beck Söndergaard. Så om du er til farverige og silke bløde tørkleder, stilfuld hårpynt, eller tasker til enhver anledning. Så kan du være sikker på at finde det her.

Accessories fra dansk powerbrand

Beck söndergaard blev grundlagt i 2003 af Lis Beck og Anna Søndergaard. Begge kvinder deler en stor passion for mode, og er drevet af en stærk entreprenørånd, som fra start til slut afgspejles i Becksöndergaard brandet. Fra mærkets start har målet været at lave et accessory brand med en farverig og legende identitet. Der er et tydeligt personligt look, der tager udgangspunkt i tilbehør, som kan bruges i flere sæsoner og til en overkommelig pris.

Her på siden finder du vores Becksöndergaard accessories, der er produceret i høj-kvalitetsmaterialer. Accessories som er lavet i naturlige mønstre, farver og modeller hvilket sikrer Becksöndergaard ånden om at genbruge accessories år efter år. Særligt kan det påpeges at deres tørklæder og tasker er utroligt populære.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 46 resultater

Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
kr. 119,40
Tilbud
Tilbud
kr. 329,40
Tilbud
Tilbud
kr. 329,40
Tilbud
kr. 149,50
Tilbud
kr. 249,00
Tilbud
kr. 249,50
Tilbud
kr. 119,60
Tilbud
Vis
Ikke på lager
kr. 199,50
Tilbud
Tilbud