Bubetti støvler og sko forhandles online

Er du på udkig efter et par behagelige støvler i høj kvalitet, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi støvler og sko fra Bubetti, som er et dansk-italiensk mærke med fokus på godt håndværk.

Italiensk håndværk, dansk design

Bubetti er et høj kvalitets skomærke, der vægter komfort og holdbarhed meget højt.
Skoene fra Bubetti er dansk-italiensk designet og produceres på en familieejet fabrik i nærheden af Firenze i Toscana Italien. Dermed er de produceret med udgangspunkt i god kvalitet og klassisk håndværk, med enkle og rå detaljer i fokus.

Bubetti fremstiller skotøj i hele stykker vegabilsk garvet skind, der gør skoene super bløde og behagelige at gå i. Vegabilsk garvede skind er garvet med naturlige garvestoffer og er ligsom andre naturmaterialer helt unikt, med mindre ar, forskelle i struktur og farve.
Derfor er der ikke et enkelt stykke fodtøj der er ens, de er derimod unikke og helt sit eget.

Bestil støvler fra Bubetti online og få fri fragt

Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr., når du handler i vores online shop, og vi leverer naturligvis til alle adresser i Danmark. Du kan med fordel løbende holde øje med udsalg og tilbud her på siden.

Har du fundet noget, der falder i din smag, kan du nemt bestille det online her på siden, og har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 75 73 24 76 eller skrive til vores e-mail merci.give@mail.dk. Vi står til rådighed med både rådgivning og vejledning.

Viser alle 4 resultater

kr. 1.999,00
kr. 1.999,00
kr. 2.399,00
kr. 2.599,00