Coffee Beanies strik forhandles online

Er du på udkig efter skøn handlavet strik, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi lækker strik trøjer og huer fra Coffee Beanies, som er et bæredygtigt mærke med fokus på at gøre en forskel.

Vær med til at gøre en forskel

Det hele startede på en familietur til Afrika og mødet med en flok fantastiske kvinder. Grundlæggeren Aimee Kofoes mødte ved et tilfælde en gruppe kvinder på deres rejse som kunne strikke. Derfra tog ideen form. De kan identificere de mest nødlidende kvinder. De kan samle dem og træne dem – men de har ingen chancer for at markedsføre eller for at sælge. Det var her Aimee kunne hjælpe til. Det blev hendes mission at markedsføre og sælge.

Coffee Beanies er til for at give afrikanske kvinder nye muligheder for et værdigt liv. Det gør de ved at uddanne dem til at håndstrikke lækre produkter, som de kan sælge i Norden. De giver dem alt, hvad de har brug for: oplæring, materialer og en sikker indtægt.

Nogle gange skal der ikke så meget til for at ruske op i fattigdomsfælden. Coffee Beanies har skabt et produkt, som gør det nemt for dig at gøre en forskel.

Hver gang du køber et af deres lækre uld-produkter, sikrer du nemlig overlevelsen for en hårdtarbejdende afrikansk familie, der forsøger at forsørge sig som kaffebønder. Men i nogle af verdens fattigste lande med de hårdeste vilkår er det en benhård kamp, som kræver vores hjælp.

Bestil tøj fra Coffee Beanies online og få fri fragt

Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr., når du handler i vores online shop, og vi leverer naturligvis til alle adresser i Danmark. Du kan med fordel løbende holde øje med udsalg og tilbud her på siden.

Har du fundet noget tøj, der falder i din smag, kan du nemt bestille det online her på siden, og har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 75 73 24 76 eller skrive til vores e-mail merci.give@mail.dk. Vi står til rådighed med både rådgivning og vejledning.

Viser alle 4 resultater

Tilbud
Tilbud
kr. 221,40
Tilbud
Tilbud