Maileg højtidspynt til jul og påske

Er du på udkig efter ny julepynt eller påskepynt, og leder du efter en forhandler af Maileg? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores velassorteret sortiment af Maileg julepynt, og til påske kan du også finde påskepynt fra Maileg.

Maileg er et dansk mærke, der blev etableret tilbage i 1999. De er blandt andet kendt for deres fantastiske højtidspynt – særligt deres julepynt. Derfor har vi hos Merci naturligvis valgt at forhandle et bredt sortiment af deres pynt.

Her på denne side kan du blandt andet finde de populære Maileg nisser, men du kan også finde hyggelige servietter, der sætter den helt rette julestemning. Du kan også vælge en smuk Maileg kagedåse, som du kan gemme julens søde hjemmebag i eller forære væk som en værtindegave, når du er inviteret til julefrokost eller en anden komsammen i juletiden.

Køb pynt fra Maileg online og få hurtig levering

Når du bestiller online, tilbyder vi fri fragt ved køb over 499 kr., og vi tilbyder hurtig levering inden for 1-3 hverdage. Det gælder, uanset om du har købt en Maileg nisse eller andre produkter i vores webshop.

Vi har løbende udsalg, så ønsker du at finde Maileg højtidspynt på tilbud, så kan du med fordel holde dig opdateret her på siden.

Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment, eller har du brug for hjælp til at foretage din bestilling, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk.

Viser alle 51 resultater

Vis
Ikke på lager
kr. 29,00