Phenumb fodtøj forhandles online

Er du på udkig efter cool sandaler eller støvler? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi det tidsløse og cool fodtøj fra Phenumb Copenhagen.

Tidsløse og moderne sko

Phenumb Copenhagen begyndte sin rejse i efteråret 2019. 
De er på en mission om at skabe et skomærke, der er baseret på ægte passion for skomageri og ved at bruge den bedste kvalitet og ansvarlige materialer i produktionen. Med mere end 25 års erfaring med at designe og producere sko til det skandinaviske marked, lever og ånder de for at lave de flotteste sko. De har taget deres omfattende viden og erfaring med at designe og producere sko, og gjort dem tilgængelige for hele Europa og verden. Phenumb har et skandinavisk-inspireret design og skoene er håndlavede i Portugal, Spanien og Italien. 

Phenumb er en sindstilstand. Det er vovet at bryde formen og træde uden for kassen. Phenumb er en forlængelse af dig. Kraftfulde designs med moderne elementer, men tidløse detaljer i tankerne. De spiller det ikke sikkert, og de forventer ikke, at du gør det. De lader sig inspirere af trends, men laver det til deres eget og designer altid med passion og ansvarlige materialer. Den er unik, fræk og banebrydende – ligesom dig.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 3 resultater

kr. 1.099,00
kr. 1.099,00
kr. 1.099,00