SISSEL EDELBO tøj forhandles online

SISSEL EDELBO er født ud af venskabet mellem barndomsveninderne Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo i 2004 med en vision om at skabe et modebrand bygget på rene bæredygtige værdier.
Bag fashion brandet SISSEL EDELBO, står i dag parret Jeanne Sissel Thomsen og Chris Elmengaard, der siden 2004 har arbejdet målrettet med at kombinere bæredygtighed materialer, klædelige silhuetter og en trendy boheme livsstil. SISSEL EDELBO er stiftet med visionen om at skabe et modebrand bygget på rene, bæredygtige værdier og med en forkærlighed for feminine og farverige prints og bæredygtige tekstiler.

Med en ansvarlig tilgang til alle led i værdikæden – lige fra produktionen og de mennesker, der er involveret, kollektioner designet af vintage materialer, der er skabt til at holde sæson efter sæson, samt en forkærlighed for godt håndværk, er SISSEL EDELBO i dag blevet synonymt med ansvarlig mode.

Tøj med fokus på miljø

SISSEL EDELBO’S kerne er upcycling af smukke vintage materialer. SISSEL EDELBO fortsætter hver sæson med at udforske nye designs skabt i alt fra genbrugte indiske vintage sarier og håndbroderede tæpper, som er blevet båret gennem generationer af indiske kvinder.
De smukke og unikke genanvendte materialer udvælges håndplukkes nøje inden de re-designes til moderne styles. Alle styles har hver deres unikke historie og indflydelse af indisk kultur. SISSEL EDELBO skaber modetøj til kvinder som ønsker at handle med omtanke for bæredygtighed og miljø, samt ønsker en farverig og unik garderobe.

Kontakt os ved spørgsmål eller køb dit nye tøj online

Vi er altid klar til at hjælpe dig med dit køb, og har du spørgsmål til størrelser eller pasform, er du meget velkommen til at tage kontakt til os enten på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk.

Nedenfor kan du se vores velassorterede udvalg af tøj fra SISSEL EDELBO. Vi tilbyder gratis levering fra 249 kr., og vi leverer din ordre inden for kort tid, uanset hvor i Danmark du bor henne.

Viser alle 15 resultater

kr. 1.399,00
kr. 1.099,00
kr. 1.999,00