Kort fra Sköna Ting forhandles online

Står du og mangler det lille fine kort til blomsterbukketen eller gaven? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Merci forhandler vi de smukke kort fra Sköna Ting.

Smukke kort med vintage print

Sköna Ting er en lille svensk virksomhed der startede deres rejse i begyndelsen af ​​2000-tallet hvor udvalget af kort til blomsterbutikker ret kedeligt i Sverige. Med dette i tankerne rejste Sara Enzell til Europa og kom hjem som agent for et tysk kortselskab med et stort udvalg af fotokort. Der startede rejsen mod at kunne tilbyde smukke kort til blomsterbutikker, indretningsbutikker, museer og boghandlere, der leder efter det lille ekstra.

Sortimentet steg hurtigt med andre papirvarer såsom notesbøger, servietter og æsker. Antallet af kunder steg, og i 2012 startede de deres første egen kortproduktion med genoptryk af billeder fra gamle botaniske bøger. Det er disse billeder, der i dag har sat sit præg på store dele af deres produktion. Sortimentet vokser konstant og i dag designer og pakker de alt fra plakater og slik til servietter og sæber. De leder konstant efter nye smukke billeder og nye produkter at anvende dem på. Produktionen foregår lokalt i Stockholm, og de tilstræber, at al ekstern produktion skal foregå i Sverige.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 9 resultater