Stine A Jewelry – smykker der sætter prikken over i’et

Er du på udkig efter skønne og smukke smykker til enhver lejlighed? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi de fantastiske smykker fra Stine A Jewelry, som du kan finde her på siden.

Bag om kvinden med det legefulde og kreative smykkedesign

Kvinden bag Stine A Jewelry hedder Stine A Johansen. Hun er kreativ, omfavnende, rummelig, smilende, og så elsker hun livet! Det ses tydeligt i hendes legefulde design af smykker, der kan mikses og matches på kryds og tværs.

Stine A holder til nord for København i en smuk villa, som er omringet af natur med smukke gamle træer og udsigt til en sø. Hendes showroom er som en legeplads med smykker over det hele, vintagemøbler kombineret med nye design samt personlig, sofistikeret kunst med et hint af barnlighed i rammer på gulv og vægge. Der findes med andre ord ikke et hyggeligere sted.

Hvis Stine A ikke var blevet smykkedesigner, ville hun sikkert sælge entusiasme. Hun får løbende ideer til nye design – de kommer endda til hende i drømmene, og når hun dyrker yoga. Sådan er det nok bare at være nonstop fuldtidsdesigner. I sin fritid bruges hendes entusiasme på at danse og male, når hun altså ikke kaster sine enorme mængder kærlighed på sin datter og mand.

Køb smykker fra Stine A Jewelry online hos os

Finder du noget, du kan lide, så sender vi det til dig hurtigst muligt. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk.

Viser 1–60 af 148 resultater

kr. 530,00