Superga sneakers til enhver kvindes garderobe

Er du på udkig efter et par klassiske canvas sneakers? Så er du kommet til det rette sted. Hos Merci forhandler vi Superga, som du kan finde her på denne side.

Klassiske sneakers

Med kærlighed for sneakers har Superga taget udgangspunkt i at fremstille sko med gummisåler – den ikoniske Superga-sneaker 2750 Cotu Classic blev født. Efter 2. verdenskrig genstarter Superga produktionen og udvidede derefter sit sortiment til at omfatte sneakers af høj kvalitet med tekniske egenskaber. I dag har Superga en bred vifte af modeller og farver. Den originale Superga 2750 Cotu Classic er stadig i dag lavet af hånden af naturlige materialer. 100% vaskbar og 100% brugbar.

Køb sko fra Superga online i vores webshop

Her på denne side kan du se vores udvalg af de gummisko fra Superga, og du kan derfor med fordel løbende holde øje med vores sortiment. Samtidig holder vi også løbende udsalg, så kunne du tænke dig et par lækre sko til nedsat pris, kan du ligeledes holde øje med sortimentet her på siden.

Vi tilbyder gratis levering fra kun 499 kr., og vi leverer til kunder i hele landet. Har du nogle spørgsmål omkring størrelse, pasform eller lignende, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk.

Viser et enkelt resultat

Tilbud
kr. 200,00