Sv. Michelsen Chokolade forhandles online

Er du på udkig efter lækker og smagsfuld chokolade i høj kvalitet? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi udsøgt chokolade i top kvalitet fra Sv. Michelsen.

Kreativ og velsmagende chokolade

Sv. Michelsen Chokolade tog sin begyndelse da Svend Erik Michelsen i 1931 tog sin konditoruddannelse og fik højeste udmærkelse (Sølv). Herefter grundlagde Svend Michelsen sin virksomhed i 1933 i et lille konditori på Østerbro.

Svend Michelsen blev hurtigt en toneangivende chocolatier, og modtog bl.a. Saint Honoré Ordenen af konditorlauget for en aktiv, kreativ indsats for konditorfaget og dets omdømme.

Efter Svend Michelsen har 2. og i dag 3. generation af familien med dybt engagement videreført og
udviklet det stolte håndværk, og de producerer den dag i dag al deres chokolade på deres chokoladefabrik i København.

Sv. Michelsen Chokolade har gennem årene modtaget mange hædersbevisninger. Blandt dem, de er allermest stolte af, er at virksomheden har prædikatet “Leverandør til Det Kongelige Danske Hof”.

Sv. MIchelsens håndlavede chokolade bygger på traditioner og opskrifter fra virksomhedens start i 1933, og efterlever Svend Michelsens vigtigste værdi ”Kvalitet over alt”.

Det betyder, at de også i dag tager stilling til og ansvar for hver en råvare, de anvender, for de mennesker, der har dyrket den, og for den påvirkning, vores varer har på miljøet.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 4 resultater