Nyhedsbrev

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Merci. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Merci.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Merci. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Alle varer handles og er prissat i dansk valuta DKK. og er inkl. dansk moms, når du handler i vores webshop.

Levering:
Vi afsender ordre alle hverdage. Ved bestilling inden kl. 12.00 afsendes ordren samme dag, hvis GLS er valgt. Vi sender pakken ved bestilling via GLS, og her tager det typisk 1-3 hverdage fra pakken er sendt til du modtager den. Alle pakker er forsikrede og kan spores med Track & Trace nummer på GLS, så du altid har mulighed for at følge din pakke. Alle varer handles og er prissat i dansk valuta DKK. når du handler i vores webshop merci-give.dk 

Afgives din ordre efter kl. 18:00 Mandag - Fredag og efter kl. 13:00 Lørdag, vil den blive ekspederet den efterfølgende hverdag fra åbningstiden. 

Merci leverer altid hurtigst muligt, men tager det forbehold for alle forsendelser, at de leveres senest 30 dage efter ordren er afgivet og betalt, merci-tojogkunst.dk tager forbehold for at del levere ordren, er ordren mod forventning ikke leveret efter de 30 dage, tilbageføres det fulde beløb pr. varelinje, for den del af ordren der ikke er leveret.     

Vi sender via GLS, hvor pakkerne bliver leveret til nærmest pakkeboks.

Vi gør opmærksom på at det også er muligt at afhente dine varer i vores fysiske butik: Vestergade 21 ,7323 Give, fragtfrit

Risikoen for varerne
Skulle du have fortrudt dit køb, har du mulighed for at returnere varen indenfor 14 dage fra den dato du har modtaget den, du vil have modtaget en mail omkring returnering ved købstidspunktet, sammen med din ordre.
Det er vigtigt at du informerer os om returnering af varer på mail : merci.give@mail.dk skriv RETURVARE i emnefeltet og husk at skrive vare/vare nr.
 Samt årsag til returnering (Kort forklaring om årsag til returnering, er ikke et krav, men blot en hjælp til os for hurtigere behandling af din returordre).

Varen skal returneres i original emballage og i væsentlig samme stand som da du modtog den.
Merci tager det forbehold, såfremt varen ikke er i samme stand som ved modtagelsen, betragtes det som værdiforringelse af varen, og du som
forbruger hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis, som du ville gøre i en fysisk butik.
Hvis tags, labels og sikkerhedslabel er fjernet, betragtes det som om varen er taget i brug, hvilket er en betydelig værdi forringelse af varens værdi iforhold til at sælge varen til anden forbruger. For varer der returneres skal du selv betale returfragten og hæfter selv for eventuelle skader på varen under dennes forsendelse. Beløbet for selve varen vil blive tilbageført til din bankkonto (Husk at oplyse dine Bankoplysninger : Reg.Nr. og Konto Nr. i RETUR mailen) indenfor 14 hverdage, fra modtagelsen af returpakken. Hvis der er benyttet gavekort til noget af købet, vil gavekortbeløbet ikke blive udbetalt, men returneres som gavekort og det resterende beløb refunderes til bankkontoen. 

 
Reklamation
Merci kontrollerer altid varen inden den afsendes. Skulle der alligevel forekomme fejl på varen, er det vigtigt at du informerer os om denne reklamation af varer på mail :merci.give@mail.dk skriv REKLAMATION i emnefeltet og husk at skrive vare/vare nr. og årsag til reklamation.
Varer der returneres grundet reklamation, vil enten blive repareret eller erstattet med en ny leverance indenfor 14 dage fra modtagelsen af returvaren. Såfremt vi ikke kan fremskaffe en erstatningsvare, vil vi tilbageføre beløbet til din bankkonto indenfor 7 dage. Derudover gælder der naturligvis 2 års reklamationsret iht. købeloven, her bruges samme mail procedure som beskrevet, årsag og købskvittering vedhæftes mailen. 

Husk at kontakte os på mail, inden du returnerer varer til :

Merci
Vestergade 21
7323 Give
 
Fortrydelsesret
Merci yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal merci-tojogkunst.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: merci.give@mail.dk.

Pris og betaling
Alle pakker sendes med GLS.
Ved bestilling for over 299,00 kr. sendes din pakke uden yderligere fragt omkostninger (Fragtfrit). Ved bestilling under 299,00 kr. tillægges fragtomkostning på dkk 49,00  

For levering udenfor Danmark, kontakt os på email : merci.give@mail.dk
Nedenstående priser gælder for pakker op til 1 kg. i total vægt inkl. emballage, overstiger forsendelsen 1 kg. afregnes fragten efter GLS gældende takster for udlandspakker.

Tyskland: 250,-

(Alle fragtpriser er i Danske Kroner DKK)

Hos Merci har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort (MasterCard, Maestro,Visa,Visa Electron, American Express samt JCB & Mobliepay.

Alle varer handles og er prissat i dansk valuta DKK. og er inkl. dansk moms, når du handler i vores webshop.


Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 73 24 76

Send os en e-mail