Nyhedsbrev

Varer fra Nicolas Vahé

Nicolas Vahe - populære krydderier og produkter til hjemmet


Gourmetbrandet Nicolas Vahé er født ud af en livslang passion for god mad, og i dag indeholder kollektionen en bred produktportefølje af delikatesser, drikkevarer og accessories. Alle Nicolas Vahé produkter er udviklet med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer. Derfor indeholder udvalget blandt andet også: kaffesirup, risotto, olie, tapasbræt, skifer plader, pesto, salt og andre krydderier. Opskrifterne fra Nicolas Vahe er inspireret af fransk tradition, men med overraskende ingredienser og skandinaviske twists. Kun ingredienser af højeste kvalitet; det er derfor vi er stolte af at være Nicolas Vahé forhandler.


"For mig handler det om at finde ind til det væsentlige ved madlavning og skære det uvæsentlige fra. Og derfor er det også vigtigt for mig, at konceptet let kan afkodes og forstås, så det ikke bliver nogen videnskab for den enkelte at servere god mad med masser af smag.“


FRANSK MADTRADITION MED SKANDINAVISK TWIST


Nicolas Vahé er manden bag gourmetbrandet af samme navn. Som uddannet kok, chokolatier og konditor med mange års erfaring fra franske og danske gourmet-restauranter startede Nicolas Vahé i 2005 sin egen kollektion af gourmetprodukter, som vi nu forhandler i vores online shop. Særligt en person har præget hans opvækst i Frankrig og vejen til livet som succesfuld gastronomisk iværksætter; farmoren.


Vejen til succes
Som barn i en familie af kokke, slagtere, konditorer og forretningsdrivende har lysten til mad og arbejdet med råvarer altid været en del af Nicolas Vahé. Det var derfor også naturligt, at Nicolas Vahé som 14-årig fik plads som først konditorlærling og senere kokkelærling på den trestjernede Michelin-restaurant Pic Valence, inden han som 18-årig tog uddannelsen til chokolatier under den verdensberømte Daniel Giraud Valence, der flere gange er kåret til Frankrigs bedste dessertkok. I 2000 bragte talentet Nicolas til Falsled Kro på Sydfyn og derefter til Restaurant Fakkelgaarden i Kruså, inden iværksætterånden for alvor fik tag i ham.


I vores Nicolas Vahé online shop er det muligt at købe Nicolas vahé produkter til dit hjem. Du finder udvalget nedenfor – hold øje med siden for Nicolas Vahe tilbud samt udsalg og få desuden Nicolas Vahe fri fragt ved køb for over 299 kr.

Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til kurv

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 73 24 76

Send os en e-mail