Nyhedsbrev

Varer fra ZARKOPERFUME

HISTORIEN I 2008 besluttede Zarko Ahlmann Pavlov at realisere sin drøm, og begyndte at studere den fine kunst at skabe dufte. Det har været en intens og ofte vanskelig rejse - og han forstår nu, er livslang bestræbelse.

Ligesom de nordiske landskaber, der inspirerer ham, landskabet af smukke dufte er subtil i sine detaljer, men langt i sine ukendte vidder. Udforske det er en arbejdskraft af kærlighed, og er både stolt og ydmyg over at være i stand til at kalde sig Danmark eneste praktiserende perfumer.

Perfumery er en kunst, og hver kunstner har sin egen vision og tilgang til mediet. Visionen er at skabe dufte, der indkapsler Skandinavien, og tilgangen er at sammensmelte klassiske franske parfumevarer med strenge, nordisk molekylær videnskab.

Ikke så forskellig fra et maleri eller arbejde af musik, en stor duft er en komposition. Det er det dybeste og mest oprigtige håb, at du finder disse sammensætninger af hans - inspireret af de Nordiske ånde, som han værdsætter - en ægte fryd for sanserne.

Se mere

Ingen varer for denne producent.

Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til kurv

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 73 24 76

Send os en e-mail