27 87 parfume forhandles online

Er du på udkig efter en skøn, velduftende parfume? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi den populære dufte Genetic Bliss fra 27 87.

Parfume i topkvatitet

Romy grundlagde 27 87 med den klare hensigt at skabe parfume, der forbedrer individets personlige, umiddelbare virkelighed. Som en go-getter og lidenskabelig genopfinder, samarbejder hun med nogle af verdens fineste næser for at skabe parfume så progressive og nysgerrige som her og nu.

27 87 omdefinerer luksus i de enkleste vendinger. De investerer i unikke ingredienser i topkvalitet, omhyggelig forskning og traditionelt håndværk af lokale håndværkere i Barcelona. Alt for at skabe parfume, der er langvarige, og blandet til at udvikle sig over tid, samtidig med altid at være lidt uforudsete.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser et enkelt resultat