Om os

Velkommen til Merci

Butikken Merci åbnende i Give i 1987 og konceptet og atmosfæren er bevaret alle årene igennem. Butikken har igennem alle årene været ejet af Marianne Dragsbæk. I butikken vil du derudover møde Lone som har været i butikken siden 2012, samt Celine der startede i 2023.

Det er vigtigt for os at kende vores kunder og hjælpe dem bedst muligt. Vi er altid up to date og følger de nyeste tendenser , så vi kan guide og vejlede vores kunder bedst muligt. Vi udvælger nøje vores mærker og de styles vi ønsker at have i butikken, så vi altid har det bedste af det bedste.

Vi forhandler både tøj, sko, smykker, bælter, tørklæder, the, chokolade og lækre cremer og dufte. Der er altid en dejlig brise af ovennævnte, så kig ind til os og bliv fristet.

I 2014 valgte vi at starte op med webshop.
Velkommen til vores univers

Online tøjbutik med et bredt sortiment af tøj, sko og smykker

Er du på udkig efter nyt tøj, sko, smykker eller nye accessories til at personliggøre dit outfit? Så er du kommet til den rette webshop. Merci er en online tøjbutik, hvor du kan finde et stort udvalg af både tøj, sko, smykker, tørklæder, bælter og mange andre accessories, og derudover kan du blandt andet også finde skønne dufte og lækre cremer.

Køb dine varer i vores online tøjbutik

Har du ikke mulighed for at besøge vores fysiske butik, kan du med fordel handle i vores online tøjbutik. Vi tilbyder fri fragt fra 249 kr. og leverer i hele landet. Kontakt os endelig på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller brug for vejledning.