Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Merci. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Merci.

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelse og brugervejledning til varen, følger disse med leverancen fra Merci. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Alle varer handles og er prissat i dansk valuta (DKK) inkl. dansk moms, når du handler i vores webshop.

Levering:

Ved bestilling på hverdage inden kl. 10:00 afsendes ordren samme dag. Afgives din ordre efter, bliver din(e) varer sendt den førstkommende hverdag. Varer bestilt efter kl. 10:00 fredag, plus lørdag og søndag, sendes afsted om mandagen. 

Alle pakker sendes med GLS og bliver leveret til den valgte pakkeboks (både i ind- og udland). Leveringtiden er typisk 1-3 hverdage.
Alle pakker er forsikrede og kan spores med Track & Trace nummer på GLS’ hjemmeside; www.gls.dk, hvor du også har mulighed for at følge din pakke. 

Vi gør opmærksom på, at det også er muligt at afhente sine varer i vores fysiske butik beliggende Vestergade 21, 7323 Give. 

Betaling:

Ved køb under kr. 499,- pålægges porto på kr. 49,-. Alle køb over kr. 499,- sendes fragtfrit i hele Danmark.    

Levering udenfor Danmark pålægges porto på kr. 250,- for pakker op til 1 kg. inkl. emballage.
– Overstiger forsendelsen 1 kg. afregnes fragten efter GLS’ gældende takster for udlandspakker.

(Alle fragtpriser er i Danske Kroner, DKK)

Vi modtager betaling med Mobilepay, samt diverse kreditkort så som MasterCard, Maestro, Visa samt Visa Electron.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. 

Returnering og reklamation

Returvarer SKAL altid returneres direkte til butikken:

Merci 
Vestergade 21
7323 Give

Vi forbeholder os retten til at afvise pakker sendt til pakkeshops.

Returnering:

Har du fortrudt dit køb, har du ret til at returnere varen indenfor 14 dage fra den dato du har modtaget den. Dette fremgår også af din ordrebekræftelse, som du modtager pr. mail ved dit køb.

Varen skal returneres i original emballage og i samme stand som da du modtog den/dem.
Vi tager det forbehold, såfremt varen ikke er i samme stand som ved modtagelsen, at du som forbruger hæfter for en eventuel værdiforringelse af varen. Dette betragtes ud fra anden håndtering af varen, end hvad der på almindelig vis er nødvendigt for at teste varen. Hvis tags, prislabel og sikkerhedslabel er fjernet, betragtes det som at varen er taget i brug og varen vil tilbageleveres til køber.

Køber betaler selv porto for returneringen af købte varer, og hæfter selv for eventuelle skader på varen under dennes forsendelse.

Vi tilbyder køb af en GLS returlabel til kr. 49,-, som du kan vælge at tilføje sammen med din ordre, hvorved beløbet kun vil blive trukket, hvis du tager lablen i brug. Det er også muligt at købe en returlabel og få den tilsendt pr. mail (printer kræves) – Ved denne løsning er det vigtigt at køber oplyser pakkens vægt i ordrens kommentarfelt.

Køb af returlabel – klik her 

Ved returnering tilbagebetales beløbet for varen til den oplyste bankkonto hurtigst muligt efter modtagelse, dog senest 14 hverdage fra modtagelse af returpakken.
Hvis der er benyttet gavekort til hele eller dele af købet, refunderes dette beløb af købet via et gavekort igen. 

HUSK altid at vedlægge dit ordrenummer, samt navn og adresse ved din returpakke.

Reklamation:

Vi kontrollerer altid varen inden den afsendes. Skulle der alligevel forekomme fejl på varen, er det vigtigt at du informerer os om denne hurtigst muligt pr. mail til merci.give@mail.dk – Skriv “Reklamation + dit ordrenummer” i emnefeltet, samt en kort beskrivelse af varen (farve, størrelse, varenummer m.m.), årsagen til reklamation og vedhæft billede(r) af fejlen.

Varer der returneres grundet reklamation, vil enten blive repareret eller erstattet med en ny tilsvarende vare indenfor 14 dage fra modtagelsen af returvaren. Såfremt vi ikke kan fremskaffe en erstatningsvare, vil vi tilbageføre købets beløb til din bankkonto indenfor 7 dage.

Vi yder 24 måneders reklamationsret iht. købeloven – Brug her samme mailprocedure som beskrevet ovenfor inkl. vedhæftelse af kvittering med købsdato for varen. 

HUSK altid at gemme din kvittering, da reklamationer kan være ugyldige uden.

 
Fortrydelsesret

Merci yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal vi underrettes herom enten pr. telefon 75 73 24 76 eller mail; merci.give@mail.dk, senest 14 dage efter den dag du modtog varen.
Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen.
Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Købet kan fortrydes ved enten at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen til den angivne adresse.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk, og opbevares af virksomheden i 5 år iht. bogføringsloven.
Det er efterfølgende ikke muligt at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. mail, send da venligst en mail til merci.give@mail.dk.