A MOÌ strømpebukser forhandles online

Er du på udkig efter skønne og mønstrede strømpebukser, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi et velassorteret sortiment af moderne strømpebukser fra A MoÌ, som er en nyere virksomhed med fokus på kvalitet og design.

Designs og mønstre der bringer det kreative frem

Det danske modefirma A MOÌ er grundlagt af Anne Oest i 2020. A MOÌ er specialiseret i tights med et unikt design i en blød og lækker kvalitet med en perfekt pasform. Alle strømpebukser er specialproduceret i Italien. Perfekt pasform og lækker kvalitet tilført et gennemtænkt design og justeret med et kærligt touch, er deres vision. Her går de aldrig på kompromis. Tights der er højtaljede og bliver siddende behageligt, der hvor de skal, kombineret med et tidløst design.

Elementer fra naturen har altid været Annes største inspirationskilde. Farvepaletten ændrer sig konstant, og er fyldt med det smukkeste lys, fascinerende former og kunstneriske mønstre.

For Anne handler livet om at være glad, føle sig fri til at være kreativ og have modet til at leve i nutiden. Hvilket tydeligt kommer til udtryk i hendes design, med unikke mønstre og farver. Hver style har sin egen individuelle designede indpakning, og sin egen lille historie.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 10 resultater

kr. 230,00
kr. 230,00
kr. 230,00
kr. 199,00
kr. 230,00
kr. 230,00
kr. 199,00kr. 230,00
kr. 230,00
kr. 230,00