Anne Beate nisser forhandles online

Er du på udkig efter charmerende og håndlavede nisser, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi de fine og unikke nisser fra Anne Beate Design, som hvert år udgiver nye nisser i forskellig design.

Nisser håndlavet med kærlighed

Anne Beate Designs startede i hendes mors lille butik, ved navn Klods Hans. Her solgte hun kunsthåndvært og andre smukke ting, lige over for HC. Andersens hus i Odense.

En efterårsdag i 1963 kom hun hjem og fandt Anne Beate på sofaen. Selvom Anne Beate ikke mente at hun kunne finde ud af at lave nisser, blev hun hurtigt sat igang med dette, så hun ikke kedede sig.

De første 40-50 nisser var bestemt ikke noget at prale af. Anne Beate græd mange modige tårer og påstod, at det fik hun aldrig lært.
Men efter de første svære forsøg, ja – så var som om nisserne selv hjalp til.

Siden 2004 har de haft en lille workshop udenfor Hanoi, Vietnam hvor de får lavet en del af vores produkter.
Her beskæftiger de 6 handicappede kvinder og en gruppe af landsbyens kvinder og mænd.
Deres træfigurer bliver drejet og håndmalet her.
Nissernes træsko bliver støbt i forme lavet på de originale forme fra 1963. Nisserne bliver viklet med garn, de får tøj på og ansigterne bliver håndmalet.

I Danmark har de deres fantastiske hjemmedamer som har været hos dem i mange år.
Når nisserne kommer ud til deres Damer bliver de kvalitetskontrolleret en ekstra gang, og får påsat deres tilbehør. Når alt er perfekt kommer de ned i deres smukke æsker og venter på at komme ud til deres helt egen familie hvor de kan sprede glæde og lykke.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser et enkelt resultat