Anni Lu smykker forhandles online

Er du på udkig efter stilfulde og delikate smykker, så er du kommet til det rette sted. Hos Merci forhandler vi et stort udvalg af skønne smykker fra det kendte smykkemærke Anni Lu.

Delikate smykker til den modeorienterede

Delikate smykker lavet for hånd. Med 14 karat massivt guld og 18 karat forgyldt sterlingsølv, mousserende krystaller, frøperler og halvædelsten Smykkerne er blevet båret af mange berømtheder, royalties, modepersonligheter, passionerede fans og samlere.

Anni Lu blev grundlagt i 2013 af Helle Vestergaard Poulsen, tidligere kreativ direktør for en række danske modemagasiner. Navnet Anni Lu er en kombination af de to personer, der inspirerer Helle mest: hendes afdøde mor Anni og hendes datter Luella.

Alle stilarter viser Helles store passion for personlig stil, farver og legende kombinationer. Signaturstykker inkluderer tropiske stilarter, lykke charms, personlige indledende vedhæng, gamle mønter og en dristig brug af farve.

Anni Lu vises og sælges i førende butikker i Skandinavien og udvalgte butikker over hele verden. Også en elskling af den skandinaviske modepresse, med designs der regelmæssigt vises i ELLE, COVER, EUROWOMAN, COSTUME og ALT for damerne. Derudover er de nomineret til priser i modepressen i både Norge og Danmark.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 44 resultater

Vis
Ikke på lager
Tilbud
kr. 479,60