Bondep Kknekki hårelastiker forhandles online

Er du ude efter nogle holdbare og skånsomme hårelastikker, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi et stort og velassorteret sortiment af holdbare hårelastikker i mange farver og høj kvalitet fra Bondep.

En af verdens bedste hårelastikker

Den orginale. Anerkendt for at være et af de bedste hårelastikker i verden på grund af dets holdbarhed, behagelige elasticitet, blidhed over håret og den smukke finish. Det endeløse udvalg af copycat er et godt bevis på dets unikke succes, mens det stadig ikke er lykkedes at kopiere dets unikke kvalitet og funktioner.

Kknekki hårelastikken er simpelthen et vidunderligt produkt; vævet af mere end 60 tråde med en unik teknik, der får dem til at holde deres modstandsdygtighed over tid, samtidig med at de er ekstremt bløde og blide over for enhver form for hår.

Den unikke spinde- og vævningsteknik giver os ikke kun et næsten uendeligt muligt antal farvekombinationer, det sørger også for, at de ikke falmer eller flosser, selv når de bæres i saltvand.

Vi i Merci har allerede mere end 50 forskellige farver og farvekombinationer, og der kommer mange flere.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 59 resultater

Vis
Ikke på lager