Du Coeur vaskemiddel og håndsæbe forhandles online

Er du på udkig efter en velduftende og effektiv vaskemiddel og skyllemiddel, så er du kommet til det rette sted. Hos Merci forhandler vi de skønne vaskemiddel og skyllemiddel fra Du Coeur.

Vaske- og skyllemiddel til uld og silke

Du Coeur er et fransk mærke, der producere vaskemiddel, sæber, skyllemiddel og opvaskemiddel. Sæberne er lavet på æteriske olier, uden parabener og andet konservering. Det fjerner snavs og pletter, og tøjet bliver frisk og efterlades med en delikat duft. Sæberne holder tøjet strålende rent og hele familiens hud sikker.

Vaske- og skyllemiddel fra Du Coeur er perfekt til silke og uld, da det er skånsomt og rengøre tøjet uden at forårsage slid.

Bestil sæbe online

Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr., når du handler i vores online shop, og vi leverer naturligvis til alle adresser i Danmark. Du kan med fordel løbende holde øje med udsalg og tilbud her på siden.

Har du fundet noget, der falder i din smag, kan du nemt bestille det online her på siden, og har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 75 73 24 76 eller skrive til vores e-mail merci.give@mail.dk. Vi står til rådighed med både rådgivning og vejledning.

Viser alle 5 resultater