Interiør fra House Doctor forhandles online

Er du på udkig efter nyt interiør til dit hjem, så er du kommet til det rette sted. Hos Merci forhandler vi et stort sortiment af interiør fra House Doctor, som er en interiør virksomhed med øje for detaljer.

Med øje for detaljer og æstetik

House Doctor er en familieejet designvirksomhed, som inspirerer og hjælper dig med at skabe et helt personligt rum.
House Doctor kombinerer det skandinaviske design med en hyggelig bohemisk atmosfære.
De gør tingene på deres egen måde. Deres passion ligger i at vælge de rette materialer, mønstre og teksturer og se dem blive forenet i et elegant og afbalanceret design. Evnen til at mikse i stedet for blot at matche er styrken hos House Doctor. Uanset om et produkt har noget minimalistisk, retro eller industrielt over sig, kan du nemt kombinere det med resten af kollektionen i et eklektisk og personligt look.

Detaljer betyder noget, og det skal de også gøre i dit hjem. Du finder dem i en glasur med små huller, i sirligt håndlavede mønstre eller i en vases organiske og voluminøse udseende. I stedet for at bruge iøjnefaldende farver, går de efter underspillede, men interessante detaljer, der overrasker og begejstrer. For deres produkter skal vække følelser.
Med rødder i den skandinaviske æstetik og designtradition gør deres produkter det nemt for dig at indrette et elegant hjem, hvor der er plads til at leve.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 38 resultater