Ib Laursen tæpper og interiør forhandles online

Er du på udkig efter nye tæpper eller interiør til hjemmet, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi et stort udvalg af tæpper i alle farver og mønstre fra Ib Laursen.

Nordisk designtradition og hygge

Ib Laursen blev stiften i 1971, og var dengang en helt almindelig møbelbutik i hjertet af Ribe. Det var ikke før 1976 at de begyndte at udvikle sig til den virksomhed vi kender i dag, med deres mange tæpper og brugskunst.

Familien Laursens passion for hyggelig indretning strømmer gennem virksomheden og er i dag blevet en af ​​grundstenene virksomheden er lavet af. Deres sortiment er bredt og designet til at give en nordisk følelse af “hygge” både inde og ude.
Deres æstetik er forankret i den nordiske designtradition med inspiration fra hele verden. De henter deres inspiration fra gamle nordiske traditioner, men rejser også verden rundt for at søge efter den helt rigtige atmosfære. Produkterne fremstilles af nøje udvalgte leverandører og sendes fra vores hovedkontor i Ribe.

Et plaid fra Ib Laursen er perfekt til sofaen, eller slynget over en stol, hvor et quiltet tæppe er lækker på sengen eller i sofaen. Med Ib Laursen tæpper får du et plaid der forbliver pænt i mange år.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Hos Merci finder du et altid voksende sortiment, og vi får af og til nye tæpper og vattæpper hjem fra Ib Laursen, så der kan skiftes alt efter årstiden og humøret.
Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 26 resultater