Juliette Has A Gun parfumer forhandles online

Er du på udkig efter din nye signaturduft, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Merci forhandler vi skønne parfumer fra Juliette Has A Gun. Du kan finde alle typer duftnoter fra musk, rose og magnoliablomst, til en molekyle der forstærker din egen personlige duft.

Parfumer som statement

Skabt i Frankrig mellem Paris og Grasse af Romano Ricci, oldebarn af Nina Ricci. En fordrejet Shakespeares heltinde transporteret ind i det 21. århundrede med en pistol, metafor for hendes parfume, hendes forførelsesvåben.

En kollektion af dufte designet til én, der også forstår, at det at bære en signaturduft går langt ud over den simple kendsgerning at dufte bare “dejligt”… Det er et statement. En bekræftelse af, hvem du er. Romano Ricci har til formål at genoprette parfumer til, hvad de altid burde være: emblemer af stil og originalitet.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 14 resultater