Karameller fra Karamelleriet forhandles online

Er du på udkig efter noget til den søde tand, eller en lille gave til en du holder af, så er du kommet til det rette sted. Hos Merci forhandler vi lækre hårde karameller fra Karamelleriet, i forskellige smagsvarianter, så du er sikker på at finde noget du kan lide.

Karameller håndlavet med kærlighed

Maj 2006 blev dørene slået op til Københavns første håndlavede karamel kogeri, i en nedlagt cykelkælder på Nørrebro. Drømmen om deres egen lille håndlavede produktion blev til allerede i de tidlige gymnasieår, og sammen gjorde Tine og Charlotte den drøm til virklighed.

Med småbørn på armen og en passion for det gamle håndværk, havde de forud for åbningnen brugt 1½ ar hjemme i køkkenet. De søgte den perfekte konsisten og intense smagsoplevelse, som skulle skille deres karameller fra andres.

Maskiner skulle findes, købes og hentes hjem fra utallige steder i verden. Kobbergryden blev fundet i USA, pakkemaskinen blev special fremstillet i Indien. Og den 100 år gamle Batchroller, blev købt af en pensioneret drops koger i Tyskland, der nødigt ville se den ende sine dage som skrot.

6. maj 2006 var Karamelleriet en realitet. En kombination af nostalgi, nutidig – og også nytænkende karamel oplevelse. Deres eventyr var begyndt. Bare to år senere, i foråret 2008, fulgte endnu en lille håndlavet produktion og butik, smukt placeret på havnen i fødebyen Svaneke.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 4 resultater