Viser alle 14 resultater

Historien om Handmade & Organic er historien om Johan Bülow anno 2007. Dengang han stadig stod i sin mors køkken på Bornholm og drømte om at lave verdens første gourmetlakrids. Dengang han med tårnhøje forventninger til sit projekt i månedsvis kæmpede for at få den klistrede, brunlige masse i bunden af gryden til at ligne og smage af lakrids. Det lykkedes, og Johan begyndte at sælge håndrullet lakrids – skåret i bidder med et pizzahjul – fra sin lille butik i Svaneke. Lakridsen blev langtidskogt i en åben bolsjegryde og havde et karamelagtigt bid og en intensitet i smagen, som var den rene fryd for sande lakridselskere.

Efterspørgslen på Johans gourmetlakrids steg eksplosivt, og han måtte snart sande, at den lille gryde og pizzaskæreren ikke kunne følge med udviklingen. Derfor blev et lakridskogeri etableret i København, med en gryde hvor lakridsen blev kogt under tryk og produceret med en hastighed, så der var nok til alle. Her blev søde NO.1, salte NO.2 og alle lakridserne med chokolade udviklet, som hele Danmark efterhånden kender og elsker. Men selvom lakridseventyret har vokset sig langt ud over Bornholms breddegrader, har Johan altid haft et særligt forhold til sit oprindelige produkt – den første langtidskogte lakrids, som blev revet ned fra hylderne dengang i Svaneke.

Derfor er Handmade & Organic blevet skabt. En lakrids baseret på idéerne fra dengang det hele startede og udviklet med den viden og de faciliteter, som virksomheden har i dag. I stil med dengang på Bornholm bliver Handmade & Organic kogt i en åben gryde. Den væsentligste forskel på dengang og nu er, at gryden er større. Meget større. Så stor, at der er nok til alle. Lakridsen er kogt udelukkende på økologiske råvarer, hvilket har krævet en ihærdig og verdensomspændende jagt på de helt rigtige indholdselementer. Bland de ingredienser vi er særligt stolte af er en dyb agavesirup, en cremet kakaosmør og økologiske lakridsrødder fra Iran. Vi tør godt love, at ingen anden lakrids – i hele verden – bliver kogt på så luksuriøse råvarer.