Lakrids by Bülow forhandles online

Er du på udkig efter noget til den søde tand, eller en lækker værtinde gave, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci fohandler vi et stort sortiment af lækker chokolade overtrukket gourmetlakrids fra Lakrids by Bülow, så der er noget til enhver smag.

Gourmetlakrids nok til alle

Historien om Handmade & Organic er historien om Johan Bülow anno 2007. Dengang han stadig stod i sin mors køkken på Bornholm og drømte om at lave verdens første gourmetlakrids. Dengang han med tårnhøje forventninger til sit projekt i månedsvis kæmpede for at få den klistrede, brunlige masse i bunden af gryden til at ligne og smage af lakrids. Det lykkedes, og Johan begyndte at sælge håndrullet lakrids – skåret i bidder med et pizzahjul – fra sin lille butik i Svaneke. Lakridsen blev langtidskogt i en åben bolsjegryde. Den havde et karamelagtigt bid og en intensitet i smagen, som var den rene fryd for sande lakridselskere.

Efterspørgslen på Johans gourmetlakrids steg eksplosivt, og han måtte snart sande, at den lille gryde og pizzaskæreren ikke kunne følge med udviklingen. Derfor blev et lakridskogeri etableret i København, med en gryde hvor lakridsen blev kogt under tryk og produceret med en hastighed, så der var nok til alle. Her blev søde NO.1, salte NO.2, samt alle lakridserne med chokolade udviklet, som hele Danmark efterhånden kender og elsker. Men selvom lakridseventyret har vokset sig langt ud over Bornholms breddegrader, har Johan altid haft et særligt forhold til sit oprindelige produkt – den første langtidskogte lakrids, som blev revet ned fra hylderne dengang i Svaneke.

Derfor blev Handmade & Organic blevet skabt. En lakrids baseret på idéerne fra dengang det hele startede og udviklet med den viden og faciliteter, som virksomheden har i dag. I stil med dengang på Bornholm bliver Handmade & Organic kogt i en åben gryde. Den væsentligste forskel på dengang og nu, er at gryden er større. Så stor, at der er nok til alle. Lakridsen er kogt udelukkende på økologiske råvarer, hvilket har krævet en ihærdig og verdensomspændende jagt på de helt rigtige indholdselementer. Bland de ingredienser de er særligt stolte af er en dyb agavesirup, en cremet kakaosmør og økologiske lakridsrødder fra Iran.

Vi tør godt love, at ingen anden lakrids – i hele verden – bliver kogt på så luksuriøse råvarer.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 16 resultater