Mathlau tørklæder forhandles online

Er du på udkig efter luksuriøse tørklæder, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi lækre og bløde tørklæder fra Mathlau. De er et kvalitetsdygtigt og nordisk inspireret tørklæde og accessories mærke.

Tørklæder i høj kvalitet

Juni 1996 var starten på Mathlau, og siden da har de leveret skønne tørklæder og accessories i høj kvalitet. Mathlau elsker den nordiske enkle og afslappede livsstil. Hver sæson byder på fine tørklæder og ponchoer, der er lavet i naturlige materialer som uld-mix, kashmir, hør, silke og meget fin bomuld. Alle produkter er designet og udviklet i Danmark, og produceret primært i Italien og Indien af nogle af de bedste fabrikker.
Mathlau går meget op i kvalitet, derfor er tørklæderne lavet med tanken om at de skal kunne holde i mange år.

Bestil tørklæder fra Mathlau online og få fri fragt

Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr., når du handler i vores online shop, og vi leverer naturligvis til alle adresser i Danmark. Du kan med fordel løbende holde øje med udsalg og tilbud her på siden.

Har du fundet noget, der falder i din smag, kan du nemt bestille det online her på siden. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 75 73 24 76 eller skrive til vores e-mail merci.give@mail.dk. Vi står til rådighed med både rådgivning og vejledning.

Viser et enkelt resultat

Tilbud
kr. 239,40