New Zealand Boots forhandles online

Er du på udkig efter et par dejlige varme hjemmesko, så er du kommet til det rette sted. Hos Merci forhandler vi de lækre hjemmesko fra New Zealand Boots, i eksklusiv lammeskind.

Skønne hjemmesko i høj kvalitet

New Zealand producerer noget af det fineste lammeskind I verden. De smukke øers til tider barske klima gør, at fårene udvikler deres tætte, tykke uld.

New Zealand Boots lammeskinds hjemmesko, er gedigent kvalitetshåndværk, og tilbydes I mange varianter.

Lammeskind holder dine fødder dejligt varme, selv i streng kulde, og de bløde, luftige uldfibre transporterer og absorberer fugtighed, så selv i varmere vejr holder fødderne en behagelig temperatur.

New Zealand Boots “opdagede” støvler og hjemmesko i lammeskind allerede da de første gang besøgte New Zealand for ca. 20 år siden. I de første år hjembragte de kun støvler og hjemmesko til familie og venner, men i 2002 besluttede de at alle skulle have mulighed for få glæde af disse skønne produkter.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Her på denne side kan du se vores voksende udvalg af de lækre hjemmesko fra New Zealand Boots, og du kan derfor med fordel løbende holde øje med vores sortiment.
Du kan derudover holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 3 resultater

kr. 1.699,00
Tilbud
kr. 250,00
kr. 699,00