Nomadic State of Mind sandaler forhandles

Leder du efter lækre holdbare sandaler, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Merci forhandler vi sandaler fra Nomadic State of Mind, som er et bæredygtigt mærke der appalere til den eventyrlysten.

Sandaler der tager dig til nye destinationer

Nomadic State of Mind tror på at selvom det ikke altid er muligt fysisk at tage til nye, spændende destinationer, så kan man altid finde små tidspunkter hvor man kan lade sine tanker flyve til nye steder. Om man så kan lide fysisk at rejse, udvide sine sanser, eller udforske Google Earth og opleve små byer i fremmede lande – så er du trådt ind i din Nomadic State of Mind.

Nomadic State of Mind er en håndlavet sandal virksomhed startet af Chris Anderson, som begyndte hand eventyr i slutningen af 90’erne. I de tidlige år blev virksomheden styret fra en 1969 VW-bus, som også var Chris’ sommer hjem. Siden da er de kommen meget langt. Dog er deres filosofi stadig den samme – hvis det bliver lavet rigtigt fra starten, vil det holde i lang tid.

I starten af 00’erne blev Chris introduceret til et lille samfund i Nicaragua. De havde været igennem en hård tid og havde brug for fast indkomst. Han lærte en lille gruppe hvordan man lavede sandaler, på baggrund af retfærdig handel og etik, samtidig med at holde sig til deres filosofi – gør det rigtigt. Siden da har produktionen givet folk i Nicaragua stabilitet og fast arbejde, samtidig med fantastiske sandaler på fødderne af folk fra hele verdenen.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser et enkelt resultat

kr. 699,00