Nybro Frugtplantage produkter frohandles online

Er du på udkig efter en lækker æble cider, eller æble gløgg til julen, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi friske og velsmagende produkter fra Nybro Frugtplantage.

Fra Gårdbutik til frugtplantage og æblemost

I Januar 2001 solgte Poul Pedersen sin fødegård til Tina og Thomas Nybro.
Thomas havde planer om, at der skulle dyrkes æbler i stordrift, mens Tina skulle passe sit fuldtidsjob. Det gik de første 4 år med, og det var en meget hård tid. Priserne på æbler var faldende og høsten ikke som forventet. Derfor var det en nødvendighed at finde på noget… enten skulle Thomas finde sig et job og drive gården som hobby ellers skulle der lægges om til noget helt andet, det blev det sidste!

Lige fra de købte gården, havde gårdbutikken været en ”drillepind” for Thomas og han var mest til, at de lukkede den. Men potentialet var der og de blev enige om, at der skulle gøres lidt ekstra, så de fik ordentlig gang i butikken.

Da de fleste kunder var ældre mennesker, som jo ville falde fra naturligt efterhånden, blev de enige om, at satse på børnefamilierne. De inviterede nogle børnehaver og skoler til skattejagt, hvor de skulle finde guldæbler og så få nogle kasser æbler i præmie. Børnene syntes om ideen og fik efterfølgende lokket deres forældre med i weekenderne. På den måde fik de efterhånden en helt ny kundegruppe.

I forbindelse med Pluk Selv i 2005, ville de presse most til vores fryser til brug over vinteren. Det gik dog således, at kunderne i gårdbutikken fik lov at smage og i den grad syntes om mosten, så der kom ikke most i fryseren!
Det satte nogle tanker i gang, måske var her noget at satse på!
Thomas tog på nogle studierejser, for at få noget erfaring og finde de rigtige maskiner m.m. I september 2006 åbnede de mosteriet og siden er det bare gået derudaf.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser et enkelt resultat