Paia Copenhagen forhandles online

Er du på jagt efter et skønt nyt stearinlys? Så er du kommet til den helt rigtige side. Hos Merci forhandler vi skønne velduftende stearinlys fra Paia Copenhagen.

Rene og miljøvenlige stearinlys

Paia Copenhagen er et nyt dansk designmærke, der blev grundlagt i 2017. De tror på muligheder og det bedre alternativ til dit hjem. Paia er inspireret af interiørtrends fra hele verden og tilføjer en nordisk lykke.

Deres kollektion er en serie af duftende og ikke-duftende stearinlys lavet af 100% økologiske sojabønner – en biologisk nedbrydelig og vedvarende ressource. De har tilføjet en organisk bomuldsvæge for ren forbrænding og hældt den i et genanvendeligt glas af høj kvalitet. Forkæl dig selv eller din elskede enten med en dejlig og mild duftkombination, der indeholder deres unikt formulerede blandinger af rene æteriske olier eller en ikke-duftende lykke.

Deres soyalys er kærligt designet til at supplere dit hjem og fylde dit sind med øjeblikke af følelser. Den enkle handling at tænde et lys, dets bløde flimmer og blide glød hjælper med at lindre og berolige sindet, samt give en følelse af varme og velvære.
Paia Copenhagen handler om at designe et bedre alternativ. “Because we care”.

Bestil lys fra Paia Copenhagen online og få fri fragt

Vi tilbyder fri fragt fra 249 kr., når du handler i vores online shop, og vi leverer naturligvis til alle adresser i Danmark. Du kan med fordel løbende holde øje med udsalg og tilbud her på siden.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 75 73 24 76 eller skrive til vores e-mail merci.give@mail.dk. Vi står til rådighed med både rådgivning og vejledning.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.