Køb kunst hos Merci

Er du på udkig efter nye plakater og kunstværker til stuen eller soveværelset? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi smukke plakater i forskellige stilarter fra Poster & Frame.

Plakater og kunst i høj kvalitet

Poster & Frame er en plakatbutik med rødder i Skandinavien. Her finder du plakater med illustrationer og malerier, lavet af anerkendte kunstnere fra hele verden. De håndplukker hvert eneste kunstværk blandt de mange kunstnere og sørger for, at du får eksklusive plakater i kvalitetsprint til dit hjem eller din arbejdsplads.

Poster & Frame skiller sig ud fra andre plakatbutikker ved, at hver ordre produceres individuelt. På denne måde holder de papirforbruget lavt og bæredygtigheden høj. Hvorimod andre butikker har lager af plakater og plakater, der i sidste ende vil blive beskadiget. Poster & Frame blev etableret i 2018, og holdet bag består af passionerede kunstelskere med erfaring fra den danske design- og reklamebranche.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 6 resultater