Rosemunde forhandles online

Er du på udkig efter luksuriøst dametøj, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi et velassorteret sortiment af toppe og bluser fra Rosemunde, som er et luksuriøst dametøjsmærke.

En luksuriøs følelse hver dag

Rosemunde blev grundlagt i 2004 – Rosemunde at tilbyde kvinder verden over “a luxury feeling – every day”, og hvad der nok bedst definerer luksus hos Rosemunde er deres ikoniske silketop, der så lyset tilbage i 2004, da Rosemunde blev grundlagt. I deres silketoppe bruger de kun den fineste tilgængelige silke, som består af 70% silke og 30% bomuld. Materialesammensætningen gør det muligt for din hud at ånde og regulerer din kropstemperatur, så du holder dig kølig, når det er varmt, og varm, når det er koldt.

Rosemunde silketoppe produceres uden syninger. Dette resulterer i en god pasform, uanset ens kropsform, og giver et højt niveau af komfort og funktionalitet. Rosemunde er forankret i skandinaviske værdier, hvor de romantiske og feminine detaljer er grundkernen. Deres vision er at designe smukt og behageligt tøj, ligesom deres bedst sælgende signatur styles: silketoppe, cardigans og deres fine blonde styles.

Funktionalitet og kvalitet er de to bærende elementer for deres designs og de brænder for at skabe en følelse af luksus – hver dag. Da silketoppen er et absolut must-have til basisgaderoben, vil man hver sæson opleve at toppen kommer i nye elegante farver og nuancer.

Kontakt os for vejledning eller køb dine varer online

Du kan med fordel holde dig opdateret omkring nyheder, tilbud og udsalg her på siden. Har du brug for vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk. Ellers kan du altid bestille dine varer online her hos os. Vi tilbyder fri fragt fra 499 kr. og levering til hele Danmark.

Viser alle 10 resultater

kr. 999,00
kr. 999,00
kr. 399,00
kr. 599,00
Vis
Ikke på lager
kr. 299,00
kr. 299,00
kr. 299,00
kr. 299,00
kr. 299,00