Scholl sandaler til enhver kvindes garderobe

Er du på udkig efter fodtøj der er passer til føddernes anatomi og fysiologi, som emmer af godt håndværk? Så er du kommet til det rette sted. Hos Merci forhandler vi et udvalg af sandaler og sko fra Scholl, som du kan finde her på denne side.

Klassiske sandaler & sko

Med ønske at forstå føddernes struktur og funktion i forhold til kroppen – og hans begejstring og værdier lever stadig med os i dag, har Dr. William Mathias Scholl taget udgangspunkt i dette for at kunne skabe sko med god fodkomfort.

Siden 2004 har Scholl gjort meget ud af at sikrer maksimal komfort, men samtidig er moderigtige og innovative fodtøj. Hvor Scholl i 2008 præsenterede en ny serie af sko, der er formgivet af italienske designere. Med den rigtige balance mellem stil, komfort og teknologi har de alt det, der gør dem til sko fra Scholl.

Køb sko fra Scholl online i vores webshop

Her på denne side kan du se vores voksende udvalg af de sandaler og sko fra Scholl, og du kan derfor med fordel løbende holde øje med vores sortiment. Samtidig holder vi også løbende udsalg, så kunne du tænke dig et par lækre sko til nedsat pris, kan du ligeledes holde øje med sortimentet her på siden.

Vi tilbyder gratis levering fra kun 499 kr., og vi leverer til kunder i hele landet. Har du nogle spørgsmål omkring størrelse, pasform eller lignende, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk.

Viser alle 5 resultater

kr. 849,00
kr. 799,00
kr. 799,00
kr. 799,00
kr. 899,00