Sneaky Fox shorts og strømpebukser fohandles online

Er du på udkig efter et par indershorts til kjolen eller et fint tørklæde? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Merci forhandler vi et velassorteret sortiment af shorts fra Sneaky Fox.

Inder shorts og accessories til fashionistaer

Sneaky Fox er et dansk brand med en unik evne til at berige fashionistaer med et væld af strømpebukser, inder shorts og strømper. Brandet har tilhørt den danske modebranche i 30 år. De sendte, med andre

Designstilen hos Sneaky Fox er karakteriseret ved et væld af styles, farvekombinationer og detaljer. Derudover byder produktsortimentet på et stort udvalg af strømpebukser og inder shorts, der matcher ethvert look – uanset stil og præferencer. Derudover er de også et brand med stor fokus på kvalitet. Brandets udvalg af inder shorts og strømpebukser produceres i modens hjemland, Italien, og er udført i kvalitetstekstiler.

Deres store udvalg af shorts og strømpebukser er beriget med evnen til at pifte ethvert outfit op: Så er du typen, som gerne vil tilføre dit look et ekstra touch, kan du med fordel investere i inder shorts, strømpebukser og strømper fra Sneaky Fox.

Køb strømpebukser og shorts fra Sneaky Fox hos os

Hos os kan du købe strømpebukser fra Sneaky Fox til en attraktiv pris. Vi tilbyder gratis levering til pakkeshops, når du køber for mere end 249 kr., og derudover sørger vi altid for, at du får din ordre leveret hurtigt – det vil sige inden for 1-3 hverdage, uanset hvor i landet du er bosat.

Har du brug for at komme i kontakt med vores kundeservice, er du velkommen til at ringe til os på telefon 75 73 24 76 eller skrive til vores e-mail merci.give@mail.dk.

Viser alle 4 resultater