Historien om The Mallows

Emma Bülow er datter af glaspuster Pernille Bülow, der startede det kreative miljø med kunsthåndværk og café på Glastorvet i Svaneke på Bornholm. Hun er lillesøster til “Lakridskongen” Johan Bülow. Når man vokser op i en familie, der skaber og tænker stort, er det naturligt selv at kaste sig ud i et projekt.

Emma Bülow leger med at forfine et klassisk stykke slik, missionen er at give et udsøgt bud på en marshmallow som økologisk gourmetslik i lækre bøtter. Efter at have arbejdet i tre år på Bülow Lakrids, det der nu hedder Lakrids by Bülow, begyndte Emma Bülow at eksperimentere i hans værksted. Målet var at ramme en sej og saftig marshmallow. Siden 2017 har hun haft sin egen virksomhed og mærket “The Mallows”.

The Mallows

The Mallows fremstilles på en ansvarlig måde, med fokus på miljø og mennesker. Råvarerne bliver nøje udvalgt, og der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten. The Mallows skiller sig især ud fra den traditionelle skumfidus på deres konsistens. Mallows er mere chewy, og har masser af bid i, så man kan tygge sig igennem skumfidusen og smage de forskellige lag.

Mallows er lavet til enhver smag, nogle er drageret med økologisk belgisk chokolade, mens andre er dustet med enten søde bær eller syrlig citron. Så om du er til det sure, søde, letsaltet eller bitre, så er der med sikkerhed en variant der passer til din smag.

Kontakt os ved spørgsmål

Vi er altid klar til at hjælpe dig med dit køb, og har du spørgsmål er du meget velkommen til at tage kontakt til os enten på telefon 75 73 24 76 eller e-mail merci.give@mail.dk.

Nedenfor kan du se vores velassorterede udvalg af The Mallows. Vi tilbyder gratis levering fra 499 kr., og vi leverer din ordre inden for kort tid, uanset hvor i Danmark du bor henne.

Viser alle 4 resultater